Alexander Techniek

Ik ben ook docente Alexander Techniek. Deze methode heeft mij enorm geholpen om vrijer te musiceren en me meer op mijn gemak te voelen op het podium.

Ik volgde de opleiding bij Paul Versteeg en Tessa Marwick aan het Alexander Technique Centre Amsterdam. Daar behaalde ik in 2003 mijn diploma. Sinds die tijd geef ik les aan musici en andere podiumkunstenaars en aan iedereen die verder de weg naar mijn praktijk vindt. Ik geef ook Alexander Techniekles aan het Conservatorium van Amsterdam.

Op dit moment ben bezig met het maken van een website voor mijn privépraktijk: www.easeup.nl. Binnenkort online! Voor meer informatie over de Alexander Techniek en over mijn lessen kun je me een bericht sturen via de contactpagina.

 

Nieuw! Alexander Techniek Zomerweek

Deze zomer geef ik van 1 tot 7 augaustus samen met mijn geweldige collega Maaike Aarts een Alexander Techniek zomerweek in het prachtige Fontaines St. Clair in noord Frankrijk. Kom mee genieten van heerlijk eten, prachtige natuur en natuurlijk elke dag onze lessen en workshops. Lees hieronder meer in de flyer: